Massagepraktijk voor Lichaam & Rust

Logo ontwerp

Project

Voor Massagepraktijk voor Lichaam & Rust in Spanbroek heb ik een logo mogen ontwerpen met een luxe & rustgevende uitstraling.

De klant

Bij Praktijk voor lichaam en rust in Spanbroek kun je de dag achter je laten en compleet ontspannen. Je bent welkom voor onder andere een heerlijke ontspanningsmassage en Reiki, maar ook voor een stevige sportmassage zit je goed bij de massagepraktijk. Masseuse Jessica werkt met natuurlijke en etherische oliën waardoor je extra kunt relaxen. Bij haar sta jij altijd centraal, dus elke behandeling wordt aan jouw behoeftes aangepast. Voor welke behandeling je ook gaat: Jessica zorgt ervoor dat je stressvrij en met energie haar praktijk verlaat.

Doel

Het doel van de opdracht was om een logo te ontwerpen die rust uitstraalde en toch een luxe uitstraling heeft. Daarom heeft heb ik gekozen met een font met schreef. Ook heb ik een beeldmerk toegevoegd waarbij een dame gemasseerd word. Door de paars heeft het nog een paar extra kenmerken. Paars combineert de stabiliteit van blauw en de energie van rood. Paars is geassocieerd met royalty’s. Het symboliseert macht, adel, luxe en ambitie. Ook wordt het geassocieerd met wijsheid, waardigheid, onafhankelijkheid, creativiteit, mysterie en magie.
Logo in sticker vorm

Resultaat:

Het resultaat is een logo dat een duidelijk beeld schept over de massagepraktijk van Jessica.
Start chatten!
💬 Hoe kan ik je helpen?
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?