Jur Kruis Marketeers

Marketing bedrijf

Project

Voor het marketingbedrijf Jur Kruis Marketeers mocht ik een website ontwerpen en realiseren. Jur is sinds eind 2021 begonnen met zijn eigen onderneming waarbij hij andere bedrijven wilt helpen met groeien door middel van on- en offline adverteren!

De klant

Jur Kruis Marketeers is een bedrijf uit Grootebroek dat in 2021 is opgestart door Jur zelf die gespecialiseerd is in het opzetten van diverse marketingcampagnes en het begeleiden van startende ondernemers met het verkrijgen van een gezicht voor hun zaak. Bij Jur Kruis staat de klant altijd centraal, werken zij servicegericht en gaan ze tot het uiterste om uw belangen te behartigen. Daarnaast kunt u bij dit bedrijf communicatie in strakke lijnen verwachten alsmede een creatieve en meedenkende aanpak!

Doel

Het doel was om een bedrijfswebsite neer te zetten, meer meerdere landingspagina’s in een strakke moderne lay-out en vormgeving. De website gaat hand-in-hand samen met het logo van het bedrijf en geeft een rustige indruk.
Marketingbedrijf Grootebroek

Resultaat:

Rick is een jonge en vlotte ondernemer. Voor mijn eigen bedrijf had ik zijn diensten nodig voor het maken van een website en logo’s etc. Rick snapte na een kort en duidelijk gesprek precies wat hij moest doen en leverde een geweldig product voor een zeer schappelijk tarief. Wat ik daarnaast ook fijn vind is zijn snelle reactie/handelingsvermogen! Super bedrijf, een echte aanrader.
Start chatten!
💬 Hoe kan ik je helpen?
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?