Branding & identiteit
Logo's &
huisstijlen

Uw bedrijf staat voor iets. Aan een vormgever de taak om deze visie er visueel uit te laten springen! Logo’s, briefpapier, visitekaartjes en andere vormen van drukwerk.

laptop bij Rozen

Logo ontwerp

Ben je op zoek naar een professioneel en uniek logo dat jouw bedrijf of merk op de juiste manier vertegenwoordigt? Zoek niet verder! Ik sta graag klaar om jou te helpen een visueel indrukwekkend logo te creëren dat niet alleen mooi is, maar ook aansluit bij je doelgroep en boodschap.

Met mijn persoonlijke aanpak kun je rekenen op:

  • Een logo dat volledig op maat is gemaakt voor jouw bedrijf of merk
  • Verschillende ontwerp opties om uit te kiezen, zodat je het perfecte logo kunt kiezen
  • Een eenvoudig proces van begin tot eind, met regelmatige updates en feedback om ervoor te zorgen dat het logo voldoet aan al je wensen en behoeften
  • Een professioneel eindproduct dat je kunt gebruiken voor al je marketing- en branding activiteiten


Neem vandaag nog contact met mij op om te beginnen aan het creëren van een logo dat jouw bedrijf of merk op de juiste manier vertegenwoordigt. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken!

Logo & identiteit

Kleurgebruik

Typografie

Branding en identiteit voor een merk of bedrijf

Waarom is een goede huisstijl zo belangrijk?​

Door een goede huisstijl te hebben, die voortdurend aangehouden wordt, bouwt u herkenning op voor de klant. Waneer uw kleuren weer te zien zijn op social media, in de krant of op andere media zal de klant weer direct aan uw bedrijf denken.

Het gesprek
We beginnen vooraf met een gesprek over uw bedrijf en waar uw bedrijf voor staat. Op deze manier kunnen we tijdens het designproces beslissen hoe we de doelgroep het beste kunnen bereiken!
De ontwerpfase
Ik ga aan het werk met de informatie die ik heb ontvangen. Ik ga nadenken over kleurgebruik, lettertypes en over hoe de doelgroep het best bereikt kan worden. Tijdens dit proces hou ik de klant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in dit project, zodat de klant tussentijds zijn feedback kan geven.
Het resultaat
Voor de klant maak ik een mood/sfeerbord waarop ik een presentatie kan geven over het logo, kleurgebruik en typografie. Tijdens dit gesprek komen alle elementen samen tot één product.
De oplevering
Ik lever alle bestanden en brandbook bij de klant aan. Zo kan de klant alle informatie terugvinden over het kleurgebruik of hoe het logo het beste toegepast kan worden.

Klaar voor de volgende stap?

Ik help u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen huisstijl of het ontwikkelen van een brandbook!

Logo ontwerp & huisstijlen
Start chatten!
💬 Hoe kan ik je helpen?
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?