Drukwerk dat indruk wekt!
Drukwerk & reclame

Of u nu een magazine wilt uitbrengen, een folder of een mooie vlag die de aandacht trekt op straat. Gelukkig zijn er genoeg middelen om de aandacht te trekken van de consument!

Drukwerk & realisatie

Drukwerk in nog steeds een groot onderdeel van het reclameleven. Kijk maar eens om je heen, het is te vinden op bushokjes, in de stad of het word huis-aan-huis aan de deur geleverd. De effectiviteit van drukwerk is te vinden aan de tastbaarheid.

Advertenties
Posters
Roll-up banners
Visitekaartjes
Brochures
Flyers
Stickers
Banners & spandoeken
Belettering
Textiel (shirts, truien & meer)

Het gesprek
Tijdens dit gesprek bespreken we alle wensen die u heeft en wat mogelijk is. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Het voorontwerp
Tijdens dit gesprek gaan we kijken naar wat het doel is van de advertentie en hoe we deze samen kunnen optimaliseren. Komt er nog fotografie bij kijken, word de advertentie doorverwezen naar de website & onderscheid het u van de concurrrent.
Het resultaat
Na het ontwerpen van het product, ontvangt u de advertentie in een hoge resolutie. Het is aan u om deze nog even goed en kritisch na te kijken of er geen belangrijke informatie over uw bedrijf mist. Klopt alles en bent u helemaal tevreden? Dan gaat de advertentie door naar de drukker!
De oplevering
Als de advertentie op de mat is gekomen gaan we het resultaat bekijken en zien of het doel behaald is. Zijn er meer bezoekers op de website gekomen? zijn er meer producten verkocht op de webshop? Zo ja, dan kunnen we terugkijken op een goede samenwerking!
Start chatten!
💬 Hoe kan ik je helpen?
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?