Visueel beeld voor meerdere doeleinden!
Foto- & videografie

Visueel aantrekkelijke beelden voor on- en offline communicatie doeleinde!

Dirk de Wit Mode Kerstshoot

Opdrachtgever: Dirk de Wit Mode
Fotografie: Rick van Groenigen
Locatie: Bovenkarspel

Video:

Mens Night Out

Voor het bedrijf Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel heb ik de video mogen maken voor het evenement ‘Mens Night Out’.

Als professioneel fotograaf ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn klanten te verrassen en tevreden te stellen. Mijn passie voor fotografie begon al op jonge leeftijd en sindsdien heb ik mezelf voortdurend bijgeschoold om mijn vaardigheden te verbeteren en up-to-date te blijven.

Ik ben gepassioneerd over het vastleggen van mooie, emotionele en verhalende beelden en ben altijd op zoek naar manieren om mijn foto’s een persoonlijk en uniek tintje te geven. Of het nu gaat om portretten, commerciële opdrachten of landschapsfotografie, ik ben altijd bereid om mezelf uit te dagen en te groeien als fotograaf.

Mijn doel is om aan al uw fotografiebehoeften te voldoen en samen met u te werken om prachtige, professionele foto’s te creëren die aan al uw wensen voldoen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om met u te werken!

Klaar voor de volgende stap?

Ik help u graag bij het fotograferen van productbeelden, sfeerimpressies of shoots!

Fotografie Noord-Holland

Fotograaf uit Noord-Holland. In te huren voor shoots, productfotografie, vastgoed fotografie, video’s & animaties en events. Foto’s zijn te gebruiken voor on- en offline doeleindes zoals social media, folders, flyers of persoonlijk gebruik.

Start chatten!
💬 Hoe kan ik je helpen?
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?