Gemakkelijk te onderhouden website

Websites & webshops

Een visueel aantrekkelijke WordPress website die aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf!

Maatwerk website

Ben je het beu om een website te hebben die niet accuraat je bedrijf of merk weergeeft? Ben je klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder!

Ons team van ervaren webdesigners is hier om je visie tot leven te brengen. Wij specialiseren ons in het maken van visueel indrukwekkende, gebruiksvriendelijke websites die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook je unieke waardepropositie effectief communiceren naar je doelgroep.

Met mijn persoonlijke aanpak kun je het volgende verwachten:

  • Een strak, modern ontwerp dat je merkidentiteit weerspiegelt
  • Responsive design zodat je website er op elk apparaat geweldig uitziet
  • Zoekmachineoptimalisatie om de ranking van je website op Google en andere zoekmachines te verbeteren
  • Gemakkelijk te gebruiken content management systemen zodat je je website gemakkelijk kunt bijwerken en onderhouden

Laat je bedrijf niet langer tegenhouden door een ondermaatse website. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het ontwerpen van een website die echt je merk weergeeft en je helpt om op te vallen in een drukke online markt.

Unieke website

Onderhoud & updates

Een website onderhouden kan veel tijd kosten, zeker als particulier. Daarom bied ik u aan dat ik uw website onderhoud. Ik zal uw website grondig doorlopen en updates bijwerken.

Zoekmachine optimalisatie

Een mooie website is niet alles, het is ook belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google. Ik zorg er daarom voor dat uw website volledig geoptimaliseerd wordt voor alle zoekmachines.

Responsive design

Een website die mee schaalt op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Gebruiksvriendelijker kan het niet voor uw bezoekers!

Waar uw website aan zal voldoen.

Mooie websites zijn leuk, maar om deze goed te laten scoren op zoekmachines als Google, Fox of Safari is een tweede. Door unieke content te plaatsen en steengoede teksten zorgen wij ervoor dat uw website hoog zal ranken!

SEO score voor op een website
Het gesprek
Tijdens dit gesprek bespreken we alle wensen die u heeft en wat mogelijk is. Wilt u bijvoorbeeld een gepersonaliseerde website of een webshop met allemaal extra functies. Wanneer u uw wensen aangegeven heeft, gaan we door naar de volgende stap.
Het voorontwerp
Tijdens dit proces gaan wij samen kijken naar wat alle essentiële elementen zijn die u graag terug wilt zien en hoeveel pagina's u wilt. Deze pagina's ga ik ontwerpen en wanneer u akkoord bent met het ontwerp, ga ik door met de volgende stap
Het resultaat
Tijdens deze stap, ga ik het ontwerp dat goedgekeurd is, realiseren in het CMS systeem WordPress. Het ontwerp word zo precies mogelijk nagemaakt zodat we uitkomen op het allerbeste resultaat.
De oplevering
Samen bespreken wij de mogelijkheden voor de oplevering van de website. Op deze dag zal de website dan ook live gaan en kunnen wij samen terugkijken op een prachtig eindresultaat en lancering

Klaar voor de volgende stap?

Ik help u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen unieke website of webshop!

Webdesign
Start chatten!
💬 Hoe kan ik je helpen?
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?