Gemakkelijk te onderhouden website

Websites & webshops

Een visueel aantrekkelijke WordPress website of webshop die werkt. 

Webdesign

Maatwerk website

Websites die responsive zijn, zijn een must! Een die aansluit op uw huisstijl en waar uw bedrijf voor staat is nog beter. Door samen in goed overleg alle wensen te bespreken, zullen wij uitkomen op een prachtig eindresultaat. Deze website zal er natuurlijk ook op-en-top uitzien op mobiele apparaten en tablets!

Unieke website

Onderhoud & updates

Een website onderhouden kan veel tijd kosten, zeker als particulier. Daarom bied ik u aan dat ik uw website onderhoud. Ik zal uw website grondig doorlopen en updates bijwerken.

Zoekmachine optimalisatie

Een mooie website is niet alles, het is ook belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google. Ik zorg er daarom voor dat uw website volledig geoptimaliseerd wordt voor alle zoekmachines.

Responsive design

Een website die mee schaalt op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Gebruiksvriendelijker kan het niet voor uw bezoekers!

Waar uw website aan zal voldoen.

Mooie websites zijn leuk, maar om deze goed te laten scoren op zoekmachines als Google, Fox of Safari is een tweede. Door unieke content te plaatsen en steengoede teksten zorgen wij ervoor dat uw website hoog zal ranken!

SEO score voor op een website
Het gesprek
Tijdens dit gesprek bespreken we alle wensen die u heeft en wat mogelijk is. Wilt u bijvoorbeeld een gepersonaliseerde website of een webshop met allemaal extra functies. Wanneer u uw wensen aangegeven heeft, gaan we door naar de volgende stap.
Het voorontwerp
Tijdens dit proces gaan wij samen kijken naar wat alle essentiële elementen zijn die u graag terug wilt zien en hoeveel pagina's u wilt. Deze pagina's ga ik ontwerpen en wanneer u akkoord bent met het ontwerp, ga ik door met de volgende stap
Het resultaat
Tijdens deze stap, ga ik het ontwerp dat goedgekeurd is, realiseren in het CMS systeem WordPress. Het ontwerp word zo precies mogelijk nagemaakt zodat we uitkomen op het allerbeste resultaat.
De oplevering
Samen bespreken wij de mogelijkheden voor de oplevering van de website. Op deze dag zal de website dan ook live gaan en kunnen wij samen terugkijken op een prachtig eindresultaat en lancering

Klaar voor de volgende stap?

Ik help u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen unieke website of webshop!

Webdesign

Veel gestelde vragen

Een website kan je helpen om je beter vindbaar te maken op Google. Als iemand online zoekt op “Webdesigner Noord-Holland” heb je veel meer kans om gevonden te worden. Ook kun je heel veel informatie kwijt aan de bezoeker die handig is om voor hem/haar te weten. Denk aan openingstijden, wat jouw bedrijf doet of sfeerimpressies van het bedrijf.

Dat hangt per bedrijf af. De een zal genoeg hebben aan een one-pager, maar de ander zal zijn website moeten opdelen in meerdere pagina’s.
Wanneer je te veel op één pagina plaatst, zal de webpagina langer laden. Dan is het wijs om het op te delen om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen.

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook bekend als het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines. Je gaat er eigenlijk voor zorgen om jouw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de bezoekers. Dit doe je bijvoorbeeld door een logische structuur, afbeeldingen met een kleine bestandsgrootte en goede activerende teksten. Zoekmachines kunnen herkennen dat jij je best doet om jouw website zo goed mogelijk te maken.

Ja, dat kan! Door het systeem waar ik websites mee bouw kun je zelf tekst en afbeeldingen aanpassen!