Planning Whiteboards

Planningsbord

Project

Jelto (schoolhoofd van de twee basisscholen) had mij benadert om een schets van hem uit te werken zodat zij hun planning beter konden uitwerken. Hij vroeg of ik deze voor hem kon digitaliseren en op papier kon laten drukken voor hem. Ik wist niet goed op wat voor papier ik dit zou moeten laten drukken, ook omdat het op een groot formaat gedrukt zou moeten worden. Dus ik stelde aan hem voor om het op een whiteboard te laten bedrukken. Op deze manier kan het ontwerp het jaar er op ook gebruikt worden, wat weer een duurzame oplossing is! Beide whiteboards zijn ontworpen in de huisstijl van de scholen.

De klant

Jelto Nieuwhuizen belde mij op om dit voor hem te realiseren. Hij is de directeur van de twee basisscholen de Vrijeschool Lelystad en het Koggeschip in Medemblik. Zij hadden een nieuw systeem nodig om hun planning bij te houden, en daar is dit het eindproduct van.

Doel

Het doel was om een recyclebaar whiteboard te digitaliseren die op te delen is in 52 weken, 12 maanden en in 4 divisies, voor elke afdeling van de school, zodat iedereen kan zien wat er op de planning staat! De whiteboards maken deel uit van de huisstijlen van de scholen, zo hebben ze dezelfde typografie en kleurgebruik!

Resultaat:

Het resultaat zijn twee magnetische whiteboards die duidelijk aangeven dat het een grote “agenda” is. Door de maanden en weken aan te geven buiten de grootste ringen.
Start chatten!
💬 Hoe kan ik je helpen?
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?