Hulp nodig?
Ik sta voor u klaar!

Waarom one.com webhosting dé hosting partij is voor jou!

one.com webhosting

De meest complete webhost waar ik mee gewerkt heb. One.com bied verschillende pakketten aan die aansluiten op verschillende soorten bedrijven. Voor bedrijven die weinig webruimte nodig hebben, of voor grote bedrijven die veel content op hun website plaatsen en veel webruimte nodig hebben.

Standaard in ieder pakket!

Met de verschillende diensten die One.com biedt, zijn er ook een aantal onderdelen die bij ieder pakket geleverd worden. zoals;

  • 1 jaar gratis domein
  • De gratis website maken van One.com
  • Gratis Google Ads krediet
  • 27/7 support
  • Gratis SSL certificaat (beveiligde verbinding)
  • Webstatistieken

Gemakkelijk WordPress installeren.

One.com heeft een enorm handige functie om direct WordPress te installeren op jouw domein. Met een handige one-click functie word het voor je geïnstalleerd, het enige wat je hoeft te doen is de site-gegevens in te voeren zoals de titel, subtitel en andere gegevens om een account te kunnen aanmaken zodat je daarna gelijk in kunt loggen op jouw WordPress Dashboard .

Een uitgebreid & overzichtelijk dashboard.

Gemakkelijk en snel inloggen op jouw dashboard waarbij je direct de belangrijkste functies terug kunt vinden zoals e-mail, website builder, WordPress & Add-ons. Onder dit venster kun je de andere meer technische gegevens terugvinden zoals marketing tools, bestanden en beveiliging & de geavanceerde instellingen. (DNS-instellingen, PHP en database-instellingen & activiteitenlog.

Back-up & herstel

Wat is een back-up? Een back-up is makkelijk gezegd een opgeslagen versie van jouw website. Mocht je een aanpassing maken aan de website zoals het updaten van een plugin, en er gaat wat mis, dan kun je een versie terughalen die nog wel werkte! One.com maakt automatisch elke dag automatisch een back-up van jouw website, zodat als er wat mis gaat, of je wilt een vorige versie terughalen, dan kan dat met éen druk op de knop! Deze functie zit al vanaf het “Beginner pakket”. (Let op: Back-ups worden na 14 dagen verwijdert) Maar je kunt wel een definitieve versie opslaan of een versie handmatig verwijderen.

Meer weten over de diensten en service van one.com?

Bekijk dan de pagina partners, hierop vind je een link die je direct door zal verwijzen naar de website van one.com. Hierop staat alle benodigde informatie die je nodig hebt zoals de prijzen en de voorwaarden. Direct naar de website van one.com? Bekijk dan deze link!

Facebook
Email
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ook leuk om te lezen!

Start chatten!
💬 Hoe kan ik je helpen?
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?