Hulp nodig?
Ik sta voor u klaar!

Hoe zorg je voor meer bezoekers op je website?

Hoe behaal je meer bezoekers

Er zijn heel wat manieren om bezoekers te trekken naar uw website. In deze blog geef ik u vier tips om potentiële klanten/bezoekers naar uw website te trekken!

Tip 1: Call to action

Maak gebruik van CTA’s oftewel Calls to action. Je gebruikt deze om de bezoeker over te halen om een actie uit te voeren. Deze kan op een website geplaatst worden, maar ook op Social Media of zelfs in een krant of magazine. Deze zal weliswaar niet naar een pagina doorlinken, maar kan wel een lezer over halen om de een kijkje te nemen op de website.
Voorbeelden van een Call to Action;

  • Neem contact op
  • Bekijk onze website voor de voorwaarden
  • Plaats in winkelmand

Een Call to Action of een motivatie kan de bezoeker overtuigen om een kijkje te nemen op uw sociale media of website.

Tip 2: Maak gebruik van actie’s

Wij Nederlanders worden gezien als gierig, echter is dit niet zo. Wij houden gewoon van actie’s en voordelige koopjes. Daarom kan een actie de bezoeker overtuigen om toch maar eens de website te bezoeken. Want wie wilt er nou niet wat geld besparen voor een goeie dienst of een topproduct!

Website actie
Op welke advertentie zou u het eerste klikken?

Een actie hoeft niet te betekenen dat er een deel van de prijs van uw dienst of product af gaat, het kan ook gaan om een downloadbare PDF die de bezoeker kan downloaden, of een digitaal magazine waar unieke content in staat die interessant is voor de lezer. Benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? neem dan contact met mij op via deze link!

Tip 3: Een visueel aantrekkelijke website

Een website die er supergaaf en strak uitziet. Wie wilt dat nou niet? Het gaat echter ook om de inhoud van uw website, maar een visueel aspect waarbij goed na is gedacht waar alle informatie geplaatst is, kan ook een rol spelen. Duidelijke knoppen die strategisch geplaatst zijn over de hele website kunnen een hogere CTR behalen (Clicktag Range).

Tip 4: Een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines

We willen allemaal een website die goed gevonden kan worden op zoekmachines zoals Google, Bing, Safari etc. Maar hoe kan dit helpen met meer bezoekers naar mijn website trekken? Dat is een hele goede vraag. Als uw website veel waarde aan bezoekers kan leveren zoals een informatieve blog (Blogs worden vaak hoog getoond in zoekmachines) kan u hoog komen te staan in de ranking. En als mensen echt geïnteresseerd zijn in uw product of dienst zullen zij weer sneller doorklikken en eventueel meerdere webpagina’s bekijken van uw website.

Facebook
Email
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ook leuk om te lezen!

Start chatten!
💬 Hoe kan ik je helpen?
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?