Search Engine Optimization

Online Adverteren

Advertenties op zoekmachines worden weergegeven en gekoppeld zijn aan specifieke zoekwoorden om betaald verkeer naar je website te leiden.

Bereik je doelgroep makkelijk en snel!

SEA biedt bedrijven de mogelijkheid om snel zichtbaarheid te vergroten en gericht verkeer naar hun website te leiden door middel van betaalde advertenties op zoekmachines. Het stelt adverteerders in staat om direct resultaat te zien, controle te hebben over hun advertentiebudget en nauwkeurig te targeten op specifieke doelgroepen, waardoor het een effectieve manier is om leads te genereren en de online aanwezigheid te versterken.

Unieke website

Onderhoud & updates

Een website onderhouden kan veel tijd kosten, zeker als particulier. Daarom bied ik u aan dat ik uw website onderhoud. Ik zal uw website grondig doorlopen en updates bijwerken.

Zoekmachine optimalisatie

Een mooie website is niet alles, het is ook belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google. Ik zorg er daarom voor dat uw website volledig geoptimaliseerd wordt voor alle zoekmachines.

Responsive design

Een website die mee schaalt op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Gebruiksvriendelijker kan het niet voor uw bezoekers!

Waar uw website aan zal voldoen.

Mooie websites zijn leuk, maar om deze goed te laten scoren op zoekmachines als Google, Fox of Safari is een tweede. Door unieke content te plaatsen en steengoede teksten zorgen wij ervoor dat uw website hoog zal ranken!

SEO score voor op een website
Het gesprek
Tijdens dit gesprek bespreken we alle wensen die u heeft en wat mogelijk is. Wilt u bijvoorbeeld een gepersonaliseerde website of een webshop met allemaal extra functies. Wanneer u uw wensen aangegeven heeft, gaan we door naar de volgende stap.
Het voorontwerp
Tijdens dit proces gaan wij samen kijken naar wat alle essentiële elementen zijn die u graag terug wilt zien en hoeveel pagina's u wilt. Deze pagina's ga ik ontwerpen en wanneer u akkoord bent met het ontwerp, ga ik door met de volgende stap
Het resultaat
Tijdens deze stap, ga ik het ontwerp dat goedgekeurd is, realiseren in het CMS systeem WordPress. Het ontwerp word zo precies mogelijk nagemaakt zodat we uitkomen op het allerbeste resultaat.
De oplevering
Samen bespreken wij de mogelijkheden voor de oplevering van de website. Op deze dag zal de website dan ook live gaan en kunnen wij samen terugkijken op een prachtig eindresultaat en lancering

Klaar voor de volgende stap?

Ik help u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen unieke website of webshop!

Webdesign
Start chatten!
💬 Hoe kan ik je helpen?
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?